„Ez tök olyan, mintha menő helyen nyaralnánk”

Kínos tálcás promócióval nyomul a román KFC.

A KFC az esetek legnagyobb részében kreatívan tudja felhasználni az éttermeiben használt tálcákat kampányaihoz (ilyen volt nemrég a bluetooth billentyűzetes megoldásuk), most viszont azt hiszem új mélypontot sikerült elérniük Romániában.

Az, hogy a különböző nemzetiségek konyháira nyomokban hasonlító ételeiket gasztronómiai utazásként emlegetik (valóban olcsóbb, mint egy repülőjegy), elég megszokott húzás. De arra a viccesnek szánt promócióra már nehezen találok szavakat, amikor arra buzdítják a vásárlókat, hogy készítsenek kamuképeket a papírtálcán található tengerpart, menő városkép stb. előtt és posztolják közösségi oldalakra. Mert  szól az étteremlánc magyarázata –, annyira idegesítő, hogy nyáron mindenki, aki nyaralni megy az arcunkba nyomja ezt Facebookon és Instagrammon. Szóval, mennyire troll meg humoros dolog már, hogy mások is kiraknak hasonló képeket.

Hát, nem az. Ezek az arcok egy gyorséttremben ülnek 40 fokban. 

Ez az egész  pont olyan, mint amikor szerencsétlen felvágni akaró emberek odarakják magukat painttel egy drága sportkocsi mellé, vagy a fejüket (bénán kivágva persze) egy kigyúrt testre illesztik.

Kicsit ugyan megmosolyogtató, de leginkább kínos és valahol nagyon szomorú.

via digiday

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat