103 km-es buli!

Izgalmas, interaktív eseménysorozattal kampányol az Axe Apollo Space Academy (A.A.S.A.). Bulizással az űrbe jutni? Van még új a nap alatt!

A különleges eseménysorozatban négy fiatal kerül ki győztesként, akik ezáltal bejutnak az Országos Űrtáborba, ezután pedig az amerikai kiképzőtáborba vezet az út.  Ehhez csak bulizni kell és játszani, többnyire az AXE EFOTT SPACE PARTY színhelyein. A győri és debreceni egyetem már megvillanthatta űrerejét több ügyességi feladatban is. Ilyen például a „kalapácsos” állomás, amelynek az a lényege, hogy egy kalapács segítségével pontosan ’103 km’ magasan álljon meg egy szerkezet.

A második AXE EFOTT SPACE PARTY nyertesének elmondása szerint : „mindössze egy jót szerettem volna bulizni, és mivel nem mindennapi lehetőségről volt szó, így kipróbáltam magam a feladatokban és szerencsére nyertem”

A kampány az ügyességi feladatokon kívül asztronauta-fotóversenyt is tartalmaz. Az utcákon és tereken felbukkanó asztronautával készült közös fotó kreativitását értékelték a szervezők még januárban, így a bulisorozat nyertesei mellett a legjobb fotó készítője szintén részese lesz az országos kiválasztásnak.

Az augusztusi űrtáborban 14 Axetronauta méri majd össze tudását, hogy kiderüljön, ki lesz az, aki országunkat képviselheti Orlandóban. Szintén itt, a Sziget fesztiválon kerül kiválasztásra további 5 nemzet (cseh, szlovák, horvát, szlovén és bosnyák) űrutazójelöltje is. Mi csak annyit tennénk hozzá: hajrá, kreatív kampányok, hajrá, magyarok!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat