12 ex-szerelméről mintázott cipőket a designer

A csílei születésű művész élete legfontosabb 12 nőjéről mintázott egyedi, hol sértő, hol hízelgő üzeneteket hordozó magassarkú cipőket. 

Nem sok embernek jutna eszébe női cipőkön keresztül megemlékezni volt szerelmeiről, ezért is érdekes Sebastian Errazuriz projektje. Az átlagos lábbelik többsége nem hordoz más üzenetet, mint gazdájuk ízlésvilágát, korát, nemét vagy pénztárcájának vastagságát, de nem ez a helyzet ezekkel a tűsarkúakkal. Az exbarátnők keresztnevét viselő, utcai használatra nem éppen megfelelő alkotások mindegyike utal az adott hölgy személyiségére vagy a párkapcsolati problémákra. A "Honey Natasha" fantázianevet viselő darab például külsőre teljesen olyan, mint a lépesméz, ez a lány valószínüleg kedves volt. Túl kedves. De érdemes megemlíteni "Cry Baby Alexandrát" is, aki jó eséllyel egy kicsit többször pityergett, mint kellett volna, így a róla elnevezett cipőn cseppszerű díszítés látható. Talán csak két olyan darab van a kollekcióban, melyet az érintett hölgyek akár dícséretként is fogadhatnak (bár vannak kételyeink), ezek a "The Ghost Valentina" és a "Hot Bitch Caroline". A 3D-s nyomtatóval készült alkotások mellé Sebastian egy-egy rövid történetet is írt, minden udvariasságot mellőzve. 

A 12 darabos gyűjteményt elnézve úgy tűnik, a 37 éves tervező már a nők minden típusával találkozott, de egy sem volt elég jó neki. Kivéve "Heart Breaker Laura-t", aki nagyon elbánhatott vele. 

KÉPGALÉRIA:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat