2013 öt és fél percben

Eljött a december, a hozzáadott érték nélküli év végi listák hónapja. DJ Earworm az év 25 legnépszerűbb számából készített mashupot a jeles alkalomra.

Amennyiben az elmúlt tizenegy hónapot egy jól hangszigetelt barlangban töltötted, most öt és fél perc alatt behozhatod lemaradásodat az idei popzenéből. DJ Earworm minden év végén elkészíti "United State of Pop" névre keresztelt mashupját, amiben az év 25 legnépszerűbb számát katyvasztja össze egyetlen dallá. A listát az amerikai Billboard Hot 100 alapján állítja össze, szóval a No Roxa Áj például kimaradt, de van Robin Thicke, Daft Punk, Katy Perry, Rihanna. Justin Timberlake három számmal is képviselteti magát, sőt még Lorde Royals-ából is vannak részletek, amik megdöbbentő módon nem lógnak ki az összképből. 

A mashup egyébként meglehetősen koherens, bár ez nem annyira DJ Earworm tehetségét dícséri, inkább a listavezető zenék közös kaptafájára mutat rá. Ha ez nem lenne elég, videóklip is készült hozzá, a felhasznált dalok klipjeiből összevágva. Erre az undorító ködös szerdára pont tökéletes. Vigyázat, időnként felbukkan a meztelenkedő Miley Cyrus is, szóval egyterű irodában nem ajánljuk.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat