2014 a zenélő poszterek éve lesz

Úgy tűnik, a konduktív tintával működő interaktív plakátoknál idén nincs forróbb reklámmegoldás. Nálunk hallottátok először!

Lassan egy hónapja számoltunk be a Schwartz fűszermárka zenélő poszteréről, amit a Novalia konduktív tintája hozott működésbe. Kevéssé meglepő módon a Beck's új-zélandi ügynöksége, a Shine is őket kereste meg az új-zélandi Zene Hónapjára készült kampányukhoz.

A poszterek érintésérzékelők és konduktív tinta segítségével készültek, viszont az előző megoldással ellentétben beépített hangszórókkal is rendelkeznek, tehát nincs szükség okostelefonra a használatukhoz. A posztereken fiatal új-zélandi zenekarok számait helyezték el, amiket nem csak meghallgathatnak, de egyből remixelhetnek is a nézelődök. A dalokat kifejezetten a Beck's felkérésére írták a zenészek. A poszterek közül egyet aukcióra bocsátanak, a bevételekkel pedig az Új-Zélandi Zene Alapítványt támogatják.

Így működnek a plakátok:

Mi már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyik hazai ügynökség fogja először eladni itthon is ezt a koncepciót. Van rá egy fogadásunk, hogy a jövő évi Pengén legalább egy ilyen projekt megjelenik majd.

Via Novalia

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat