5 tipp, hogyan védekezz a fake pornó ellen

A reklámokban elrejtett pornó már nem menő. Pornónak álcázott társadalmi célú hirdetéssel ellenben lassan minden héten szolgálhatunk.

Képzeld el, hogy a következő nemzeti konzultációt nem borítékban kapod, hanem egy interaktív pornóba csomagolva. Nagyjából ilyen jövőképet rajzol az utóbbi hetek kreatív hirdetésáradatának tendenciája. Az eleinte elmésnek tűnő ötlet - miszerint a nemi szerveket érintő prevenciós kampányok nagyobb sikerrel érnek célba némi pornóba keveredve - kezd kivérezni. Az attól való félelem, hogy megszokott erotikus ellátóink véletlenszerűen bombáznak minket mindenféle egyéb tartalmakkal, heveny rémületként hasíthat belénk. Fogadjátok túlélési útmutatónkat, ebben a rideg új világban, amelyben bármikor elbukhatsz egy nem várt mély tartalomban.

1. Mindig gyanakodj!

Ha eddig azt hitted, a pornóválasztás puszta pihenés, tévedtél. Orosz kémekhez illő fegyvertárral kell készülnöd, hogy kivédd a rád leselkedő veszélyeket és elkerüld az élvezetek sípályáján véletlenül utadba kerülő felvilágosító tartalmakat.

2. Olvass a sorok között!

A „Mágikus mellek” vagy „Latin cickók” címek arra szolgálnak, hogy bekapcsolják a kampánydetektoraidat. A nyolcvanas években még lehetett ilyen címekkel pornót forgatni, de manapság a finomkodó (pornóiparban már-már romantikus) elnevezések mögött, szinte biztosan valami undorító nemes cél áll, aminek semmi helye a vasárnap estédben.

3. Nézd a feltöltőt!

Csak az igazán amatőrök nem figyelik, melyik pornó oldalra milyen feltöltő pakolja a videókat. Ha például a Benetton a feltöltő, számíts egy a világ összes problémáját összefoglaló instant kiképzésre, ami felizgatni leginkább csak akkor fog, ha szereted a színeket.

4. Olvasd az értékelést!

A kezdőképen látható beállítás profibbnak tűnik, mint egy harlemi házivideó, de a népszerűségi mutató mégsem több mint 50%? Menekülj!

5. Mindent megpróbáltál és mégis kijátszottak?

Az a kampány, ami sikeresen elhiteti veled, hogy pornót nézel, abból sem a rosszabb fajtát, majd egészen mellesleg 2 percben azt is összefoglalja, hogyan mentsd meg az életed, egy olyan kategóriát képvisel, aminek talán mégis érdemes időt szentelni. Ilyen az ausztrál Blue Ball Foundation Play with Yourself kampánya, melyet a Digital Playground felnőttfilmes céggel karöltve hívtak életre. Ez a projekt nem egy pornók közé keveredett társadalmi célú hirdetés, hanem egy teljes felnőttfilm (Game of Thrones Balls), melynek csupán 2 perce ment életet, de az egész biztosan célba talál.

A teljes felnőtt verziót én sajnos most nem érem el (NSFW), de nézzétek meg helyettem is és kerüljétek el a prosztatarákot! Game of Balls, itt!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat