6400 orsónyi Instagram-kép

A Forever 21 jóvoltából élőben nézheted, ahogy egy nagy gép kimozaikozza a képeidet.

A new yorki Breakfast stúdió és a Forever 21 ruházati brand megépített egy olyan monstrumot, ami képes fonalak segítségével képeket reprodukálni.

Az őrületes orsógép köré szervezett akció keretein belül bárki, aki az Instagram-fotóit # F21ThreadScreen hashteggel ellátja, kisvártatva megnézheti, ahogy több mint 6000 orsónyi színes fonálból elkészíti a szerkezet.

Azért ezt a két főszereplőt választották (fonál és Instagram), mert a fonál ugyebár a divat legelemibb összetevője, az Instagram pedig „a legkreatívabb közösségi oldal” a Forever 21 szerint, aki szintén elég erősen jelen van az oldalon: 7.5 millió követővel a világ 45. legkövetettebb oldala.

A folyamatot még élőben is lehet követni a f21threadscreen.com oldalon, vagy esetleg itt:

A gép egyébként 200.000 mozgóalkatrészt tartalmaz, és meglehetősen bonyolult, illetve összehangolt az összeszerelése és működtetése is, előbbi nagyjából másfél évig tartott.

Az élő közvetítést július 28-ig lehet követni, a fonálképező pedig a nap 24 órájában dolgozik. Ha esetleg valaki még is lemaradt volna arról, ahogy a kiscicás szelfijét 80x80 képpontra lebontva, 36 színben elkészíti a gép, az megkaphatja a vágott videórészletet is.

via Adweek, Creative Review

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat