65 éves modell az Olsen lányok katalógusában

A The Row elnevezésű divatmárka a napokban mutatta be elő-őszi katalógusát, melyben egy 65 éves, a szakmából már jócskán kiöregedett modell is szerepel. 

A klasszikus formákat, divatot követő The Raw-ról eddig is sokszor mondták, hogy meglepően öreges stílust képvisel. Ez azért furcsa, mert Mary-Kate és Ashley Olsen saját márkájáról beszélünk, akik még mindig csak 27 évesek. Most megjelent elő-őszi katalógusukkal aztán még az eddigieknél is jobban lesokkolták a világot, ugyanis a ruhák közül jó párat egy 65 éves modellen, Linda Rodinon csodálhatunk meg.

A kiöregedett díva kétségtelenül jól mutat a ruhákban, ugyanakkor bebizonyította, hogy az Olsen divat az idősebb generációnak való. Bár a legnagyobb figyelmet Linda kapta, érdemes a katalógusban szereplő másik két hölgyet is szemügyre venni. Hát, ők sem mai csirkék! Az általános trendektől eltérően nem 13-19 éves modelleket kértek fel az ikrek, hanem a 30-as, 40-es és 60-as korosztály képviselőit. Állítólag mindezt azért tették, hogy megmutassák az embereknek, a stílus nem öregszik. Akárhány éves vagy, akkor is lehetsz ízléses és elegáns. 

KÉPGALÉRIA:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat