A bajszos jeti, a gombáshátú öregember és az olvasás veszélyei

Biztosítási reklámok nagyon másképp.

Az NN biztosító (korábban ING, ahogyan azt a fiatal Obi-Wan Kenobi Ewan McGregor el is mondta nekünk szépen, ékes magyar nyelven) egészen szokatlan animációs szpotokkal igyekszik különböző biztosítások megvásárlására ösztönözni a csehországi célközönségét.

Valószínűleg úgy születhettek az alábbi reklámok, hogy egy lelkes gyakornok a prágai Nydrle kreatív  ügynökség ötletelős meetingjén véletlenül nagyobb mennyiségű csavarlazítót öntött a csapat kávéjába és ez vitte el izgalmas irányba az alakuló kampányt.

Természetesen ez csak feltételezés, de az leszögezhető, hogy a szürreális és groteszk jeleneteket, - amik arra szeretnék felhívni a figyelmünket, hogy bármilyen helyzetben kerülhetünk bajba, ezért jobb előre gondoskodni a biztosításról – elnézve nem pont arra fogunk gondolni, ez velünk is megtörténhetne, hanem inkább arra, hogy tulajdonképpen mi a fenét láttunk?

Azt nehéz elképzelni, hogy ezek alapján dönt bármilyen felelősségteljes felnőtt ember a balesetbiztosítás megkötése mellett, de az mindenesetre kiderül, hogy amennyiben falábú kirándulók vagyunk, vigyázzunk melyik utat választjuk,mert csak megfelelő végén tudunk kocsmázni a jetivel.

 

 

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat