A bőrrákot nem könnyű kivágni!

Nézegess a hőségben buggyant vagy éppen ötletes napvédő krém hirdetéseket és nevess!

Az elmúlt napokban tapasztalható kánikula nem könnyíti meg az egyszeri ember életét. Még ha olyan szerencsések vagyunk is, hogy nyolctól négyig egy légkondicionált irodában ülünk, a hazaút a nyolcvan fokos buszon simán kiüthet bennünket. A legtöbben már készülnek a jól megérdemelt szabadságra, amit napozással, sütkérezéssel szeretnének eltölteni. A nyáron irodában senyvedő és a vakáción merengő olvasóknak ezért gyűjtöttük össze a napvédő krém reklámok gyöngyszemeit. Vigyázat! Röhögő görcs veszély!

Kezdjük mindjárt a provokatívan mókás francia kozmetikai márkával, az Ella Baché-val, aki nem kevesebbet állít, minthogy olyan lesz a bőröd az ő naptejüktől, mint az alább látható babapopsi. Mind erre vágyunk, nem?

Rögtön ezután itt van az extrém fehér bőrre való Pure White nevű napolaj, melyet használva a világos bőrűek is bátran vigadhatnak a Napon. Ezt egy fecske fürdőnadrágba öltöztetett Dávid szoborral kívánták bemutatni, aki épp egy tölcséres McFreeze-t majszol.

Aztán itt van a Scalp Sunscreen ötletes plakátsorozata, melyen hézagos sörtéjű fésűk hívják fel a figyelmet arra, hogy bizony a kopasz fejünk búbja is leéghet.

Most pedig az egyik legjobb citylight megoldás következik egyenesen Ausztráliából. A SmartSun vállalat nagy erőkkel küzd a bőrrák ellen. Egy megelőzést népszerűsítő kampányuk során készült az alábbi felvétel.

Volt, aki a vízállóságra helyezte a hangsúlyt, hiszen sokunknak az a problémája a napkrémekkel, hogy egy nagyobb csobbanás után lemosódik az egész, vagy ami rosszabb, ragadóssá válik. A Hawaiian Tropic ilyen plakátokkal oszlatta el a kétségeinket.

A Sher Block egy közepesen gyenge szóviccel próbálta meg rásózni a londoniakra a klasszikus kék-narancssárga színű palackba töltött napvédő krémjét. Vajon sikerült nekik?

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat