A Budweiser újabb okot ad az ittas vezetés elkerülésére

Ismét elővették a Super Bowl időszakából már ismert „Puppy Love” koncepciót, amibe aztán úgy-ahogy beleerőltették az aktuális üzenetet: ne vezess, ha iszol!

Nem tudta elengedni a kölyökkutyás tévészpotokat a Budweiser még most, jóval a Super Bowl után sem. Ha valaki nem emlékezne, akkor készítették a kiskutya és a ló barátságáról szóló megható állatvideót, ami viszonylag nagy siker lett. (A Budweiser mindig is szeretett állatokat, főleg lovakat és kutyákat szerepeltetni reklámjaiban, úgyhogy az ötlet már akkor sem volt meglepő, sem eredeti. A cuki jelzőt azért még megkaphatja.)

A videó egy kutya és gazdája történetét, közös életét mutatja be az állat kölyökkorától egészen a közös nyaralásokig. Vannak azonban olyan programok, amelyekre nem viheti magával négylábú barátját. Ilyen például a péntek esti alkoholizálás autóval és barátokkal. Több poént nem lövünk le, nézzétek meg!

Videó:

A 60 másodperces videót fizetett hirdetések támogatják majd. A kereskedelmi televíziók reklámblokkjai alatt péntek óta látható Amerika-szerte. Az időzítést nem bízták a véletlenre, a Budweiser aznap tartotta az 5. „Global Be(er) Responsible Day"-t, amely a gyatra szóvicc kényszerű lefordítása nélkül annyit tesz: Nemzetközi Légy Felelősségteljesebb Nap. 

„A barátság, a bajtársiasság és az együtt eltöltött idő a Budweiser legnépszerűbb kampányainak szíve, és ezt a hagyományt közvetíti a mostani videó is, benne egy váratlan fordulattal” – nyilatkozta korábban Brian Perkins a Budweisertől.


Audi - Super Bowl - "Doberhuahua"

 

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat