A Coca-Cola a London Eye új szponzora

Kedd este piros fény lengte körül a brit főváros egyik leghíresebb nevezetességének körvonalait, a friss partnerek így fejezték ki szerfeletti örömüket az aláírt szerződés okán.

Az italvállalat az EDF Energy-t váltja, akik a 2012-es londoni olimpia egyik központi szórakoztató elemévé varázsolták a London Eye-t. A Coca-Cola a tulajdonos Merlin Entertainments-el teljes körű szerződést írt alá, de azt még nem tudni, melyik márkát fogja népszerűsíteni a világ leghíresebb óriáskereke. (Coke? Fanta? Sprite?)

Egyelőre csak annyit tudunk biztosan, hogy a vállalat a közelmúltban bevezette a szigetország piacára (is) a zöld kólát, vagyis a Coca-Cola Life-ot, amely egy alacsony kalóriatartalmú, édesítővel készült üdítőital, és amelyről argentínai piacra dobásakor már írtunk. Lehet, hogy ehhez a márkához csapják hozzá a kereket?

A szerződés januárban lép életbe, közvetlenül a London Eye éves, két hétig tartó zárva tartása után. Tegnap pedig piros fénybe öltöztették a kereket a nagy bejelentés tiszteletére.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat