A Domino nem viccel, ha házhozszállításról van szó

Béna futárok robogóval? Legyen inkább egy speciálisan átalakított autó, beépített sütővel.

Ez tipikusan egy olyan dolog, amire rögtön rávágnánk, hogy egy közepesen ügyes egyszeri marketingfogás, összetákolt prototípus, de meglepő módon nem erről van szó.

Az étteremlánc a Local Motors és a Rush Enterprises (ők dolgoznak a Google vezető nélküli autóján is) segítségével 4 éves fejlesztési és tesztelési idő után megalkotta az eddigi legkülönlegesebb pizza házhozszállító járgányát, és le is gyártatott belőle 100 darabot, amik hamarosan több államban szolgálatba is állnak.

A Domino DXP (Delivery EXpert) egy átalakított Cheverolet Spark, amiben a beépített melegítő sütőnek köszönhetően garantáltan frissen érkezik a megrendelt étel. Az autó 80 pizza egyidejű szállítására alkalmas és emellett helyet szorítottak még benne egy csomó szósznak, üdítőnek és más kiegészítőknek is. Igaz, így már csak vezetőnek maradt ülés.

A tetőtől talpig arculatosított járgányokon, egyedi, a taxikhoz hasonló tábla jelzi, ha éppen sietnek valahová, sőt még cég logóját is a ki lehet velük vetíteni a betonra, amolyan Batman jelleggel. Ez vitathatatlanul menő.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat