A fiatalokhoz fordult a Timex

Az óragyárnál azt szeretnék elérni, hogy a 160 éves múltra visszatekintő márkát a fiatalok is felfedezzék maguknak. Erről szól az év elején indult „Wear it well” kampányuk.

Az idén 160. születésnapját ünneplő Timex 2014-es első kampányával a fiatalabb korosztályt szeretné megszólítani. Miután szembesültek azzal, hogy az évek előrehaladtával egyre több digitális eszköz jelent meg a piacon, amely ugyanúgy mutatja a pontos időt, mint egy karóra, ráadásul az emberek állandóan magukkal hordják őket (főleg a fiatalok), a Timexnek lépnie kellett. Ezzel a gondolattal a fejükben egy merész kampánnyal indították 2014-et. A „Wear it well” a klasszikus Timex hirdetések esszenciájával fűszerezve, de új, visszafogott, optimista, megbízható vagy éppen magabiztos karakterek segítségével mutatja be a fiatalok számára a márkát. A fotók, ahogy a videók is, fekete-fehérek, ezzel is utalva a klasszikus stílusra és divatra.

„A célunk az újrapozicionálás és a reklámkampány kialakítása során az volt, hogy segítsünk a fiatalabb generációnak felfedezni a Timexet. Azt szerettük volna kommunikálni, hogy a mi márkánk nagyon nagy befolyással bír, ez az, ami naggyá tett bennünket az elmúlt 160 évben” – mondta Paolo Marai, a Timex Business Unit elnöke.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat