A Fruit of the Loom megtalálta a sikeres élet receptjét

Rossz hír: szerintük a betűrt póló az.

A Crispin Porter + Bogusky, az internet és a „brit tudósok kimutatták” korszak előtti időket megidézve, kutatással igyekszik alátámasztani a Fruit of the Loom új kicsúszásmentes pólóihoz készült kampányukat.

Az ügynökség kérdőívet töltetett ki 1000, 25 és 60 év közötti férfival, amiben az életminőségükre kérdeztek rá, 5 alapvető (boldogság, optimizmus, szociális státusz, bevétel, kapcsolatok) tényezőre lebontva.

Az eredményen már meg sem lepődünk. Azok a kitöltők, akik be szokták tűrni a pólójukat, 61%-ban boldogabbak a munkájukban, 22%-ban optimistábban tekintenek a jövőbe, 10%-kal szociálisan aktívabbak, 8%-kal gyakrabban randiznak és 19%-kal többet keresnek.

Nahát.

Az teljesen világos, hogy ennek igazából semmi értelme. Egyedül az menti meg a fura helyzetet, ha leszögezzük, hogy ebben az esetben ing alatt hordott pólóról beszélünk. Más különben nagyon hamar átcsúsztak volna a sci-fi kategóriájába.

Béna manipulált kérdőív ide vagy oda, ettől függetlenül a kampány többi eleme, a weboldal és a vicces animációs szpotok is kifejezetten jól sikerültek.

És amúgy is, reklámokról beszélünk. Azt sem szoktuk elhinni, hogy 10-ből 11 fogorvos ezt ajánlja.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat