A Guardian újabb nagy dobása

A Guardian & Observer újságok tartalma immár olyan sokszínű, hogy egy átlagember nem tud megbirkózni velük. Ezért a figyelmeztetés: Használd mértékkel!

Kereken egy évvel ezelőtt indította útjára a Guardian és a BBH London a "Miénk a hétvége" elnevezést viselő kampányukat, melyben egy olyan világról ábrándoztak, amiben a szó legszorosabb értelmében egy újság uralja az emberek hétvégéjét. Ha nem vetted meg magadnak időben az Observert, esetleg egy Mega Kesztyűvel szeretted volna túlélni a hétvégét, és tájékozódni a legújabb technológiákat illetően, bizony úgy járhattál, mint szegény Greg a tavalyi filmben.

Most e kampány folytatásaként dobták be a "Használd mértékkel" szlogent, amely arra utal, hogy egy átlagember bele is őrülhet Guardian & Observer újságok töménytelen mennyiségű tartalmaiba. A lapcsalád ugyanis a havonta megjelenő Observer Tech kiadvánnyal és a Csinálj valamit! melléklettel kiegészülve, eddig nem látott mennyiségű információt oszt meg az olvasókkal a kultúra, gasztronómia és életmód területéről.

Ismerkedjetek meg Ian-nel, a tipikus külvárosi apukával, aki a Guardian & Observer filmjének idei sztárja. Szegény fickót csupán egy órára hagyja magára a felesége egy Guardiannal, ami, mint majd látjátok, hatalmas hiba volt.

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat