A H&M Beckhammel teleshopol

A Super Bowl reklámblokkja alatt egyből megvásárolhatják majd Beckham H&M-es kollekcióját a tévénézők.

Hamarosan nyakunkon a Super Bowl, a televíziós reklámipar legfontosabb estéje. A vasárnapi főműsoridőben tartott amerikai futball döntő általában az év legnézettebb egyesült államokbeli adása, és így a legdrágább reklámblokkja is. Ennek megfelelően pedig itt robbantani kell.

A H&M 2012 óta hirdet a Super Bowl szünetében, a David Beckham nevével fémjelzett kollekciót. Idén igyekeznek emelni a téten: bizonyos tévék tulajdonosai a távirányítójuk segítségével egyből meg is vásárolhatják majd a szóban forgó kollekció darabjait. Ehhez a technológiát egy Delivery Agent nevű cég szolgáltatja. Mike Fitzsimmons, a cég vezérigazgatója azt ígéri, hogy "újradefiniálják a televíziós reklámozás erejét és hatékonyságát". Azonban a lehetőség csak olyan amerikai nézőknek lesz elérhető, akik két évesnél nem régebbi, internethez csatlakozó Samsung Smart TV-vel rendelkeznek.

Az viszont már most jól látszik, hogy ez a közel 100 millió várható néző közül csak egy nagyon kicsi szegmens. Főleg, hogy akik internethez kapcsolt okostévével rendelkeznek, általában okostelefonnal a kezük ügyében követik az eseményeket, amin szintén pár mozdulattal elérhetik a H&M webshopját. 2014-ben a tévén keresztüli vásárlás lehetőségét forradalminak nevezni kifejezetten retrográdnak tűnik, de nem zárható ki a siker lehetősége. Február 3-án pedig kiderül, hogy hányan kívánták meg Beckham alsógatyáját a képernyő előtt.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat