A hőlátás már nem csak Superman kiváltsága

Bár neki kétségtelenül jobban áll.

Az önjelölt szuperhősök általában elég viccesek a valóságban, főleg ha olyan megjelenéssel rendelkeznek, mint az ismert komikus karakterszínész Brian Posehn, aki FLIR Systems új okostelefonokra csatlakoztatható hőkamerájához készült szpotjában próbál példaképeinek nyomdokaiba lépni.

Az R/West ügynökség által készített dokumentarista stílusú videóban végignézhetjük a wannabe szuperhős szerencsétlenkedéseit, a sikertelen felkészüléstől, az asztmatikus rohamba fulladó üldözéses jelenetig. Sajnos a sidekicknek számító mopsz nem kapott nagyobb szerepet. Az átlagos, kissé pohos kertvárosi fickó azért rendelkezik némi önkritikával, és persze egy FLIR ONE hőkamerával, ami ha mást nem, „háztartási hőst” csinál belőle.

A főszereplő bénázásain kívül, a szpot másik erőssége, hogy belekerült egy csomó szuperhősős utalás, mint a „Nagy erő, nagy felelősséggel jár” feliratú hímzett falikép, a Supermanes telefonfülkés átöltözés, vagy a már máshol is előtt, de még mindig rettenetesen kínos Joel Schumacher féle Batman és Robinból átvett fenékközelis beöltözős jelenet.

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat