A klímaváltozás eléri Westerost

Szegény White Walkert kellemetlen meglepetés éri a Greenpeace új szpotjában.

A Trónok harca világában a közönségkedvenc karakterek szemrebbenés nélküli kivégzésén kívül, meghatározó elem az évszakok meteorológiailag nem behatárolható váltakozása. A Faltól északra felébredt az ősi sötétség, a Mások, és az általuk irányított élőhalott sereg elindult, hogy elpusztítsák az emberek királyságait és elhozzák a soha véget nem érő Telet.

De mi állíthatja meg őket? Egy évadok és kötetek óta egy másik kontinensen pöcsölő, gyakran idegesítő szőke csaj sárkányokkal? Egy antipatikus és mogorva, önjelölt király egy világító karddal, ami valószínűleg nem is igazi?

Lehet, hogy olvasók, nézők vagy maga George R.R. Martin sem tudja a választ, de a Greenpeace-nek van egy megoldása. A klímaváltozás.

A szervet zseniális új kampányában minden bizonnyal az HBO-val (erre az utalhat,hogy a videót simán össze lehetne keverni a 6. évad új teaser-ével)  együttműködve idézik meg a fantasy világ fenyegető, titokzatos gonosz erejének egyik megtestesítőjét, aki bizony nem várt akadályba ütközik. A poént ugyan nem nehéz kitalálni, de azért mégsem szeretném előre lelőni. Legyen elég annyi, hogy nem „Nem közeleg a Tél.”

Remélem, azért nem az lesz a történet megoldása, hogy innentől a Falon mindenki hajtógázas dezodorokkal rohangál majd, a nagy házak pedig nem tartják be a károsanyag kibocsájtási kvótáikat. Bár ez tényleg nem várt fordulat lenne.

via CreativeCriminals

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat