A legjobb reklámokat az élet írja

Így lesz a hétköznapi betörésből elszánt kajakeresés, az amerikai gyorsétteremlánc viccesen megbuherált videójában.

A kicsit átalakított biztonsági felvételekből készült reklámok műfaja, ha nem is számít a legújabb ötletnek – láthattuk már máshol is, például itt –, de mindig nagyon szórakoztató. Pont annyira, mint las vegas-i Frijoles & Frecas Grilled Tacos gyöngyszeme, amiben némi feliratozással sikerült remek komédiává alakítani az amúgy kellemetlen incidenst.

Az évszázad bűntényében, három totálisan inkompetens srác, többszöri próbálkozás után betöri egy kővel a már bezárt étterem ajtaját, majd hosszas keresgélés és bénázás után elszaladnak a nyilvánvalóan üres kasszával.

De valóban pénzt akartak? Teszi fel a kérdést a reklám kiagyalója, hogy aztán kimondatlanul is megválaszolja, hogy ennyire azért csak nem lehet senki balfasz. Akkor nem lehetett más a motiváció, mint az étterem ellenállhatatlan tacója, amit sajnos nem sikerült megtalálniuk. De nagyon keresték.

A majdnem három perces videóban, tehát nyomon követhetjük három, nagyon éhes fiatal elkeseredett próbálkozásait, természetes értelmező feliratokkal ellátva. Az étterem, amúgy teljese felelősséget vállal, amiért annyira finom a tacójuk, hogy egyesek illegálisan is hozzá szeretnének jutni.

A videó végén látható, maximálisan túltolt, könnykicsordulós kajapornóért külön jár az elismerés. Azt hiszen kihozták a legtöbbet a dologból.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat