A legőszintébb karácsonyi kampány

„Bocsi, a pénzemet magamra költöttem, de tessék, hoztam neked egy eredeti Harvey Nichols ajtókitámasztót! Boldog karácsonyt!”

Az van, hogy a Harvey Nichols egy angol luxusáruházlánc, ahol ilyen és ilyen termékeket árulnak igazából, nem kevés pénzért. És ahhoz képest, hogy egy elég szűk kör - körülbelül a királyi család, a Premier League focistái, valamint a Beckham házaspár - engedheti meg magának, hogy innen öltözködjön, a híres angol humorérzék úgy látszik, nem hagy cserben senkit a szigetországban. Egy zseniális ötlet és egy jó adag önirónia, és máris itt az idei karácsonyi időszak legjobb és legőszintébb kampánya.

A „Sorry I Spent It On Myself” (Bocs, magamra költöttem) szlogennel ellátott Harvey Nichols termékek skálája meglehetősen széles, meglephetjük szeretteinket fémborítású gémkapocsokkal (nem egészen egy fontért), egy csomag eredeti lincolnshire-i kaviccsal (₤1.61), vízálló lefolyódugóval (₤1.13), vagy akár egy csomag 100%-ban fából készült fogpiszkálóval is, mindösszesen alig fél fontért. Az ötlet sikerességét mi sem bizonyítja, hogy már az összes ajándék elkelt, a Harvey Nichols munkatársai kénytelenek lesznek újra elmenni Lincolnshire-be kavicsért.

Készült szerencsére egy reklámfilm is, melynél viccesebbet keveset láttam.

„De hát szereted a fogpiszkálókat!!”

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat