A legszebb számok, amit a McDonald’s egész napos reggelijéhez írtak

Minden elemében hibátlan produkció és tökéletes reklám, pedig senki sem kérte.

A világ boldogabb felén már a közelmúltban elérhető lett az egész napos reggeli intézménye a gyorsétteremlánc üzleteiben (bezzeg, én szinte mindig lekésem szűkös időkeretet). Ennek a húzásnak számos őszinte rajongója akadt, ám egyik sem akkora, mint Will Perkins Milwaukee-ból, aki nem is egy, hanem rögtön két szívhez szóló balladával igyekszik kifejezni a felgyülemlett érzelmeit az este is elfogyasztható baconos McMuffinok iránt.

Ha valamiknek eszébe jutott volna, hogy az egész annyira profi módon amatőr, hogy nem egy szimpla szobaprojektről van, annak igaza van. A két klipet a New York-i zenés paródiareklámokkal foglalkozó Jingle Punks csapata készítette, akik olyan márkákkal dolgoztak már együtt, mint a Pepsi, az NFL vagy Jack Daniels. Will pedig az egyik alkalmazottjuk. Bár a MCDonald’s nincs és nem is volt az ügyfeleik között eddig, ez most egy remek alkalom, hogy felfigyeljenek rájuk.

Mindenképp érdemes még megemlíteni, hogy az egészet a Will’s Universe weboldal teszi teljessé, csodálatos, 90-es évekből megmentett dizájnnal és teljesen haszontalan linkekkel. Kár lenne kihagyni.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat