A magas labdákat tudni kell leütni

A „rejtélyes Jay-Z-rugdosós” estén Anya Hindmarch táskát viselt Solange Knowles, a tervező pedig zseniálisan reagált az eseményekre.

Kétségkívül az egyik legizgalmasabb dolog, ami mostanában a bulvárvilágban történt, a Beyoncé-Jay-Z-Solange Knowles konfliktus. Ha esetleg valaki lemaradt volna a történtekről, annak pontokban vázolnám:

  1. Solange Knowles megrugdosta egy liftben Jay-Z-t, Beyoncé csak nézte, egy testőr meg leállította.
  2. Solange letörölte Beyoncéval közös képeit az Instagramról. Majd újakat töltött fel.
  3. Beyoncé állítólag eltávolította a római IV-es számot a gyűrűsujjáról, amit a Jay-Z-vel való kapcsolatának negyedik évfordulójára tetováltatott.
  4. Közleményt adtak ki arról, hogy minden rendben, az érintett felek bocsánatot kértek egymástól, nagyon szeretik egymást mindahányan és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Nagyon bánnám, ha sosem derülne ki, mi is volt a tettlegességig fajult vita alapja, de nagyszerű összeesküvés elméletek születtek a témában. Például, hogy Beyoncé sokkal idősebb annál, mint azt bevallja és Solange igazából nem a húga, hanem a gyereke(!).

A bulvárgyorstalpaló után pedig következzék a címben említett magas labda és annak mesteri lecsapása. Solange Knowles a MET-gálán, a verekedés estéjén egy Anya Hindmarch táskát viselt. A tervezőnő pedig ezt a képet osztotta meg a Twitterén pár nappal a gála után, „érdemes küzdeni érte” felirattal:

Taps. Függöny. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat