A Mastercard a Sound új arca

Az eddig megszokott „egy Heinekent legyen szíves” jelmondat a süllyesztőbe került, a problémát viszont stílusosan oldották meg, hiszen mindenre ott a Mastercard.

Az idén hetedik alkalommal induló Balaton Sound nagy változásokkal lép színre, a legnagyobb újdonság mégis a névadó szponzorálásnál tapasztalható, ugyanis a sokak által kedvelt Heineken-garnitúrák és a zöld fényben villódzó molinók már csak emlékeinkben jöhetnek fel.

Kissé kockázatos lépésnek tűnik, főként, hogy a fesztiválozók fejében általában Heineken Balaton Soundként él a rendezvény, és egy közvélemény kutatás szerint meglepően sokaknak jut eszébe a Balaton Sound névről elsőként ez a brand. Az asszociáció (vagy éppen annak hiánya) problémaként merülhet fel a fesztivált látogatók körében, ezt igazolandó el is indult a mémgyártás az interneten.

Forrás: subba.blog.hu

Azonban a megújulás nem mindig rossz, Európa legjobb közepes fesztiválja a címmel együtt kíván többet mutatni magából, vízen úszó stégek és különleges felépítéssel megspékelt Mastercard Nagyszínpad varázsolja el a közönséget a bankkártyatársaság jóvoltából – legalábbis a tervek szerint.

Hogy a Mastercard össze tud-e olvadni a Sounddal olyan mértékben, mint a Heineken, az még a jövő zenéje, bár egy alkoholos italt talán jobban tudunk azonosítani egy fesztivállal, mint egy réshúzogató plasztikkártyát.

Mindenesetre az érdeklődést meghozta a Europe Festival Awards díja, a Sziget Kulturális Szervezőiroda szerint már csak 1000 bérlet vásárolható a fesztiválra kül- és belföldön egyaránt. Az árak pedig borsosak:

Sound-napijegy elővételben: 14.000 Forint

VIP napijegy: 30.000 Forint

VIP bérlet: 70.000 Forint

Mindezért Mastercarddal fizetni: felbecsülhetetlen!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat