A modern nevelőnő- Új, nyomtatott magazin szülőknek

A HG Media és a Jövő Iskolája gondozásában jelent meg május 2-án az Anya&Apa magazin első lapszáma. Az újság célja, hogy ellássa a 4-16 éves gyerekek szüleit a megfelelő és korszerű tanácsokkal.

Az Anya&Apa olyan korú gyermekek szüleinek szól, akik már kiléptek a csecsemőkorból, de még nem kész felnőttek. A gyerekneveléssel kapcsolatos problémákat több szemszögből igyekeznek megközelíteni, nem kirekesztők, nem ellenségesek, minden alternatívát bemutatnak. 

A Jövő Iskolája szervezet, amúgy is a modern nevelési módszerek terjesztéséért harcol, így nem meglepő ez a hozzáállás. Az újság ugyan elsősorban talán anyáknak szól, azért az apák is bőven találnak benne olvasnivalót. Az első számban például Szabó Győző, színész vall arról, milyen érzés lányát csókolózni látni.

 A száraz, tudományos témafeldolgozást teljességgel kerülik, emberként szólnak a hozzájuk forduló olvasókhoz. A magazin minden írója és szerkesztője maga is szülő, így saját tapasztalataik is segítik őket a munka során. A 80+4 oldalas lap első számának legmeghatározóbb témája az óvoda választás. Ehhez készült az Óvodakutatás 2013 című írás. De foglalkoznak az allergiával, gyógyító mesékkel, gyermekjógával, Apák napjával, illetve a családon belüli veszekedések hatásairól. Azt is megtudhatjuk, melyik a világ öt legérdekesebb iskolája és miért. A magazinnak bár van élő honlapja, sajnos túl sokat nem tudunk meg róla. Egyelőre csak a főoldal, a bemutatkozó szöveg és a cím elérhető az oldalon.A HG Media gyereklapjainak száma így háromra nőtt. (A másik két magazin: Minimax Magazin és a Kincs-gyerekprogram Magazin.) A nyomtatott nevelőnő negyedévente jelentkezik majd új számmal az újságárusok standjain. 


Bakos Csenge M. 
(reklámipar)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat