A Nissan extrémsportot csinált a golfozásból

Őrült bajnokság a leglehetetlenebb lokációkkal.

Felejtsük el a szépen nyírt zöld pázsitot és a gyökkettővel haladó golfkocsikat. A TWBA/Hakuhodo a következő szintre emelte a sportot a legújabb Nissan X-TRAIL HYBRID promózásához és életre hívták ezt a koránt sem megszokott, embert próbáló golfbajnokságot.

Az „X-Treme Golf Cup 2015” során, több mint 300 jelentkezőből kiválasztott 3 versenyző mérkőzött meg egymással a világ legdurvább pályáin, az elhagyatott épületkomplexum belsejétől, az erdei vízesésen át, a sziklás hegycsúcsig. A 18 helyszínen átívelő verseny 96 óráig tartott, mindeközben a versenyzők 1934 kilométert utaztak.

A fődíj magától értetődően egy Nissan X-TRAIL HYBRID volt, ami ez esetben a világ legdurvább golfautójának szerepében debütált.

A kampány nagy sikert aratott Japánban, ahol a baseball mellett a golf is igen népszerű sportágnak számít. Nem lenne meglepő, ha ezek után több ilyen jellegű versenyt is rendeznének (a speciális szabályokat már megalkották), mert sokkal izgalmasabb sportközvetítéseket lehetne belőle csinálni, mint a hagyományos verzióból, folyamatosan suttogó kommentátorokkal.

A rövidebb szpoton kívül érdemes megnézni az esemény 10 perces dokumentációját is, ami azok számára is érdekes lehet, akiket amúgy teljesen hidegen hagy a hagyományos golf.

via lbbonline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat