A pácolt húskészítmények csodálatos világa

A Volpi Foods összefogott a Ren és Stimpy alkotójával, az eredmény pont olyan, mint amire számítanánk.

Bár itthon kevésbé ismert, de akinek volt szerencséje belefutni, annak biztosan meghatározó gyerekkori trauma élmény volt a valaha készült egyik legbetegebb rajzfilmsorozat, a Ren és Stimpy Show.

A szellemileg korlátozott képességű macska és az asztmás csivava ámokfutásaiért felelős legendás animátor, Bob Camp, ezúttal a fejest ugrott a reklámok a világába, és a pácolt húskészítményeket gyártó St. Louis-i Volpi Foods számára készített három szpotot, ami önmagában garancia a szórakoztató audiovizuális elmebajra, már ha a húsáru és a rajzfilm műfajának összeboronálása önmagában nem is lenne az (de igen).

Az „Into The Meat Cave” című fiktív TCR sorozat részei, olyan fontos kérdéseket járnak körbe, mint a pácolt vagy a füstölt húsok különbözősége, a jamon és prosciutto összehasonlítása, és penész hasznossága, közben pedig sokat megtudhatunk az agresszív füstölt kolbász motorosbandákról és a narrátor kisiklott házasságáról is.

Nehéz lenne bármit is hozzáfűzni, de talán annyit érdemes még felismerni, hogy ha húsról van szó, mostanában elég messzire szokott gurulni a gyógyszer.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat