A Pepsi bemutatja a futball jövőjét

Interaktív pálya, sok ezer reaktív LED és egy repülő bíró.

Erősen indít a Pepsi Max „Genius” névre keresztelt első világméretű kampánya, aminek alapkoncepciója, hogy hétköznapi dolgokat változtatnak váratlan és kalandos szituációkká.

A debütáló videóban egy barcelonai baráti társaságot leptek meg azzal, hogy a pályát ahol játszani szoktak futurisztikus stadionná alakították át. A mérkőzést egy világító drón vezeti, ez szállítja a különleges labdát a kezdőrúgáshoz, sőt szabálytalanság esetén sárga lapot is oszt. A felfestést és a kapukat harmincezer LED alkotja, amit a szomszédos házak falára kivetített gigantikus eredményjelző tábla tesz teljessé. Az egész környezet interaktív, a meccs minden mozzanatára látványosan reagál szemkápráztató hang- és fényeffektekkel, olyan érzetet keltve, mintha a játékosok tényleg a jövőbe ugrottak volna egy kis időre.

A Pepsi Max persze váltig állítja, hogy a videóban szereplő játékosokat és nézőket teljesen spontán módon kapta le az AMV BBDO ügynökség videója - de azt már rég tudja mindenki, hogy egy ilyen reklámnak elég csak spontánnak látszania.

via: fastcocreate

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat