A Puma eltáncoltatja a Hamletet

Shakespeare és twerkölés? A Puma valahogy mindig belenyúl a tutiba, ha kúlságról van szó.

Tavaly nyáron indult a Puma Dance Dictionary kampánya (gyk: Táncszótár), amiben barátainknak küldött üzeneteket táncmozdulatokra fordítottak. A közösségi médiás vonal után most a magas művészethez fordultak, és a Hamlet egyik jelenetét dolgozták fel táncosok segítségével.

A Grey London által készített videó táncmozdulatait ismét a Super Dave névre hallgató Los Angeles-i koreográfus alkotta meg, aki a Dance Dictionary-ben is segédkezett már. A végtermék szerencsére egyformán távol tartja magát a nagyon erőltetten menősködni próbáló, és a nagyon magasra lövő művészeti projektektől is. Sőt, a megtekintése után nem is érti az ember, hogy miért akarná bárki is twerkölés nélkül feldolgozni a Hamletet.

Az egész ötlet azután született meg, hogy a Dance Dictionary sikere után több oktatási szervezet is megkereste a Greyt, hogy használhatnák-e a videókat tanításhoz. A Shakespeare feldolgozás oktatási jellegét erősítendő készült még egy videó, amiben John Mullan, az UCL angol professzora és MistaJam, a BBC Radio One egyik legjobb DJ-je beszélgetnek a projektről. Angol akcentus-fetisisztáknak kötelező látnivaló!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat