A reakcióba lépő kávé

Interaktív és valódi Goldberg-gép a NesCafé-tól. 

Egy online nyereményjátékkal szórakoztat a NesCafé, a 3in1 Classic termékhez kapcsolódó új promóciójában. Játszani a NesCafé Reakció elnevezésű weboldalon lehet a Classic 10-es és 20-as csomagokban elhelyezett kódok segítségével.

A játékot ráadásul egy különleges eszközzel vezeti be a márka: a kampányhoz a Csodák Palotája mérnökeinek közreműködésével építettek a NesCafé játéka számára egy ún. Goldberg-gépet, amelynek lényege, hogy egy általában vicces elemekből álló, nagyon sok munkával kitalált és felépített bonyolult szerkezetet állítanak össze, amely a működési folyamat eredményét tekintve egyszerű művelet elvégzésére alkalmas. Ez olyan módon kapcsolódik a márkához, hogy a NesCafé vallja, egy kávézás is elindíthat bármilyen reakciót az emberek életében – erre utal a felépített Goldberg-gépről készített videó három lehetséges iránya is, hiszen a játékosok a termékkóddal elindított reakciós folyamat során a kávézáshoz legszorosabban kötődő tevékenységek – reggel, társaság, tanulás/munka – dönthetik el, hogy milyen irányban indulnak tovább és hogyan folytatódjon a reakció.

Az oldal a videók mellett még több érdekességet tartogat – különleges NesCafé mini játékok is szórakoztatják a látogatókat, illetve még egy meglepetéssel készülnek a szervezők: a játékosok a promóció végén az addig összegyűjtött pontokkal licitálhatnak az egyedi NesCafé Reakció gép egyes darabjaira. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat