A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Félidő és harmadik negyed

Nem maradtál fent hajnalig, hogy megnézd az idei Super Bowlt? Nem akarod végig rágni magad a gagyi reklámokon? Akkor segítünk!

A félidei show alatt nem csak a kínos Coldplay hakni kapott helyet pillanatokra feltűnő sztárokkal, hanem klassz reklámok is. Többnyire.

A félidő legjobbja:

  • Amazon/ Leo Burnett – #BaldwinBowl

Tovább folytatódik Alec Baldwin és Dan „fűzővel kifelé” Marino civakodása. Az óriási celeb partyn helyet kapott Jason Schwartzman, Missy Eliott (asszem?), egy óriási snack stadion és természetesen Baldwin Amazon Echoja, Alexa is.

A félidő leglátványosabb mellényúlása:

  • Pepsi/ BBDO New York – Joy Of Pepsi

Hahó, 2001 hívott és kéri vissza az Evolution of Dance koncepcióját!

A harmadik negyed legjobbjai:

  • Pokemon/ Omelet – Pokemon 20

Minden 90’s kid szíve nagyot dobbant, mikor végre viszont láthatott a képernyőn egy valódi arénaharcot. Aztán belegondoltak, hogy a Pokémon már 20 éves, majd elszomorodtak az idő múlásán.

  • Intuit – Death Wish Coffee

Azzal, hogy megnyerte a QuickBooks tavalyi „Small Business, Big Game” versenyét, a kávémárka helyet kapott a nagyok közt és bemutathatta fél percben, hogy mennyire erős is a kávéjuk. Bővebben itt írtunk róla.

  • Butterfinger —Bolder Than Bold

A Butterfinger Bolder Than Bold-ja hozza a szokásos, végletekig csavarható, abszurd reklám receptjét. A bikaháton ülő cowboy kiugrik egy teherszállítógépből, majd a levegőben rodeózva elfogyaszt egy Butterfingert, miközben az édesanyja figyelmezteti, hogy ne édességet egyen ebéd helyett. Így van, ez mindig működik.

  • Heinz/ David – Wiener Stampede

Szószos üvegnek öltözött emberek + mezőn rohangáló, hot-dog jelmezbe bújtatott tacskók = erősen virális tartalom.

A harmadik negyed látványos mellényúlásai:

  • Xifaxan – Football Game

Az elején megfogadtuk, hogy nem írunk unalmas gyógyszer- és pénzügyi szektorból származó Super Bowl reklámokról, de a Xifaxan hascsikarástól és cifrafosástól szenvedő, össze-visszacsavarodott, antropomorf bélrendszere (vagy egyáltalán mi az Isten ez?), mint kabalaállat, nem igazán nyerte el a tetszésünket.

  • Honda/ RPA – A New Truck To Love

A beszélő/éneklő állatos koncepció már annyira, de annyira unalmas, hogy nem is kívánok többet írni róla.

Előző részek:A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Első negyed
A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Második negyed

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat