A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Második negyed

Nem maradtál fent hajnalig, hogy megnézd az idei Super Bowlt? Nem akarod végig rágni magad a gagyi reklámokon? Akkor segítünk!

Lássuk milyen reklámcsemegéket tartogatott a folytatás:

A második negyed legjobbjai

  • Coca-Cola / Wieden+Kennedy Portland - Coke Mini (Hulk Vs. Ant Man)

Lehet, nem a legjobb döntés olyan valakitől kólát lopni, aki már kisebb stressz hatására átváltozik egy megállíthatatlan zöld izomkolosszussá.  A Coca-Cola szpotja igazi szórakoztató geek csemege, a Marvel mozis univerzumának két népszerű karakterével. Hulk és Ant Man, a megtestesült harag és a vicces szupertolvaj a várakozásoknak megfelelően remekül működik együtt a képernyőn, és szerencsére a megvalósítás minőségére sem lehet egyetlen szavunk sem. Gyaníthatóan a filmek színvonalának megfelelő CGI elvitte a költségvetés nagy részét, így Mark Ruffalo helyett egy random figura tűnik fel Bruce Bannerként, elegánsan eltakarva egy homályos üvegajtóval. Mindez persze semmit nem von le a dolog értékéből.

  • Hyundai / Innocean - Ryanville

Egy egész kisváros ahol mindenki Ryan Reynolds? Nem csoda, hogy a településen áthajtó csajok nem tudnak a vezetésre koncentrálni. Szerencsére a Hyundai Elantra beépített biztonsági mechanizmusa megakadályozza, hogy elüssék a civilben kutyát sétáltató Deadpoolt.

  • T-Mobile - Drop the Balls

Steve Harvey - az idei Miss Universe vezetése közben óriásit bakizó műsorvezető - szakmai hibájával haknizik a mobilszolgáltató, konkurenciának beszólogatós szpotjában. Minden furcsasága ellenére nem rossz koncepció.

  • Bud Light / Anomaly  -The Bud Light Party

Az előzetes hype ellenére, Amy Schumer és Seth Rogen választási kampányt imitáló sörreklámja közel sem olyan erős. Egy politikai párt, ami a sört állítja középpontba? Ez a poén annyira eredeti, hogy csak minden második gimnazistának jutott eszébe, körülbelül mindenhol a világon, de nyilván a közelgő választások kicsit enyhítenek a dolog szakállasságán.

A negyed látványos mellényúlása

  • Skittles / DDB - The Portrait

Steven Tyler relevanciája eléggé megkérdőjelezhető 2016-ban. Ezen az sem segít, hogy eljátssza a kényeskedő kiöregedett rocksztárt, aki nem elégedett a róla készült éneklő cukorkaportéval. A gázsi, a CGI, a húzós reklámidő... Komolyan minek kellett ebbe ennyi pénzt beleölni?

Előző részek:A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Első negyed

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat