A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Negyedik negyed

Nem maradtál fent hajnalig, hogy megnézd az idei Super Bowlt? Nem akarod végig rágni magad a gagyi reklámokon? Akkor segítünk!

Elérkeztünk az utolsó negyedhez. Túl vagyunk már egy-két izgalmas, és jó néhány csapnivaló szpoton. Nézzük mit tartogatott a legfelkapottabb reklámorgia utolsó felvonása!

A negyedik negyed legjobbjai:

  • Axe / 72andSunny – Find Your Magic

Minden iskolai tesiöltöző fullasztó atmoszférájának örökös szponzora felismerte, hogy bizony itt az ideje leváltani az egybites kommunikációt és kicsit árnyaltabban megszólítani a változatosabb célközönséget. Sikerült nekik? De még mennyire! A hagyományos férfi sztereotípiákkal bátran szembemenő szpotról itt értekeztünk bővebben.

  • T-Mobile / Publicis — Restricted Bling

A mobilszolgáltató ezúttal is a konkurenciát veszi célba, de ez esetben kicsit komolyabb segítséggel. A Super Bowl 50 reklámjaiban feltűnő hírességek közül egyértelműen Drake teljesítette 110%-ra a feladatát, jó néhányan inkább belebuktak a feladatba. Egyszerűen zseniálisan meta, hogy kifigurázza saját magát, amint éppen eladja magát egy reklám kedvéért, miközben éppen eladja magát egy reklám kedvéért.

„These changes don’t ruin the song at all!”

A negyedik negyed látványos mellényúlása:

  • Kia / David&Goliath - Walken Closet

Sokadik eset, hogy nagy színészek nem tudnak elvinni a hátukon egy amúgy nem túl izgalmas autóreklámot. Sajnos a Kia erőltetett, filozofikusnak szánt zoknis hasonlatát még a kiváló Christopher Walken sem tudja megmenteni az unott vállrándításoktól.

Úgy látszik a nagy meccs végére nem csak a sportolók, hanem a szpotok is elfáradtak. A negyedik negyed alatt került adásba a legtöbb olyan reklám, ami nem is kiemelkedő, de nem is annyira csapnivalóan rossz, hogy megemlékezzünk róluk.

Előző részek:A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Első negyed
A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Második negyed
A ReklámKlub bemutatja: Super Bowl 50 – Félidő és harmadik negyed

 

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat