A Samsung lett az Apple Pepsi kólája

Új reklámfilmjükben azzal heccelik az iPhone 6-ot, hogy az csak a 2012-es Samsung Galaxy Note 2 koppintása.

Szombaton került az USA kereskedelmi televízióinak reklámblokkjaiba az a Samsung reklám, amelyben a koreai márka reagál az új, nagyobb iPhone-okra. A mondhatni sportszerűtlen, csipkelődő szpot ott rúg bele az Apple-be, ahol éri. (Nagy képernyő? Nekünk már megvolt, csak még nem volt elég érett hozzá az emberiség. Ráadásul szórakoztatóbbak is vagyunk - foglalhatnánk össze a lényeget ezzel a velős tartalmi idézettel.)

Hogy állításaikat igazolhassák, "korabeli" Facebook, Twitter és más posztokat, újságcikkeket mutogatnak. A reklám címe "Then and Now", azaz akkor és most. A nagyképernyős okostelefonok, vagy ha csúnyán és angolosan szeretnénk mondani,"phabletek" piaca mutatja az utóbbi időben a legnagyobb növekedést, csak idén 210%-kal bővült.

A Samsung Galaxy Note 4-hez kapcsolódó igazi szpotok ezen a héten kerülnek a nyilvánosság elé, bennük csupa hírességgel. További érdekesség, hogy a Samsung tavaly csak az USA-ban 1,7 milliárd dollárt költött reklámra. Nem véletlenül írja tehát az AdAge újságírója, hogy "a Samsung a Pepsi az Apple Coke világában."

Videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat