A smink megmutatja az emberek valódi arcát

Ugye, hogy elsőre kicsit ellentmondásosnak tűnik ez a mondat? A bőrbeteg emberek számára egyáltalán nem az. 

Amíg a legtöbb márka (legjobb példa erre a Dove) a „természetes szépség” lassan frázissá alacsonyuló szlogenjével próbál hatni a „média által sugárzott szépségideálok” miatt önbizalomhiányos és önképzavaros lányok szívére, általában eszünkbe sem jut, hogy vannak azért bizonyos, tegyük fel, bőrproblémák, melyek eltakarás nélkül igencsak megnehezíthetik az emberek életét. A Dermablend Professional nem egy hétköznapi kozmetikai márka, az ő fogyasztóik jobbára olyan, közepes vagy akár súlyos bőrproblémával rendelkező emberek, akik a sminket ennek elfedésére használják. Ebben a kontextusban a „természetes szépség” fogalma máris átalakul, ugye?

Az alábbi megdöbbentő videókban szereplő emberek elmondják, hogy számukra a smink azért kell, hogy normális életet tudjanak élni, hogy ne bámulják meg őket, hogy ne kelljen kínos kérdésekre válaszolniuk – hogy a többi ember ne a bőrhibájukra figyeljen, hanem meglássák a „valódi énjüket” is.

Az első videó Cassandra vallomása, aki súlyos pattanásokkal küzd, viszont a sminkelésnek és többek között a Dermablend magas minőségű termékeinek köszönhetően sikeres modell, valamint ismert videoblogger is.

A másik lány, Cheri Lindsay, a vitiligo nevű pigmenthiányt okozó bőrrendelenességgel küzd.

A három videó közül kissé kilóg a világ egyik legtetováltabb emberének, Rico-nak (Rick Genestnek) a szpotja, hiszen ő „csak” televarratta a testét mindenféle ízléses motívummal.

Vele egyébként nem először dolgozik a Dermablend, pár évvel ezelőtt forgatták ezt a (szintén elképesztő) videót, ami megmutatja, hogy mennyire hatékonyak a termékeik. 

A videók nagy sikert arattak, a Dermablend pedig természetesen buzdítja vásárlóit, hogy készítsenek saját „Camo Confession”-öket (az elnevezésben a Camo a „camouflage” rövidítése, tehát az egész a smink által keltett illúzió bevallására utal), és már viszonylag sok sminklemosós-megkönnyebbülős videót találhatunk a neten. Gratula az Agence Tuxedo ügynökségnek a munkáért. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat