A Snickers megcsinálta a leghülyébb telefonos appokat

Elég sokan be is dőltek nekik.

Nem is olyan rég, tavaly szeptemberben, egy rakás - szofisztikáltan fogalmazva – nem túl kiemelkedő intelligenciával megáldott felhasználó ugrott be az internet trollfővárosának számító 4chan szívatásának, miszerint a frissen megjelent iOS 9 vízállóvá teszi majd a telefonjukat.

Hogy ezt, hogyan voltak képesek emberek elhinni, azt fedje jótékony homály, mindenesetre az ötlet eléggé megtetszhetett a Colenso BBDO csapatának, mert a legújabb digitális Snickers kampányba egész egyszerűen átemelték az ötletet.

Az ügynökség elkészítette a világ 3 leghaszontalanabb applikációját: az egyik „vízállóvá teszi” a készüléket, a másikkal azt ellenőrizhetjük, hogy be van-e kapcsolva a telefonunk (doing!), a harmadikban pedig 1000 hangtalan csengőhang közül választhatunk, ha nem elégszünk meg az unalmas néma üzemmóddal. Forradalmi!

A kamu appok letöltés után, persze nem is akartak működni, helyette voucherként funkcionáltak, amit csokira lehetett beváltani.

Bár a hivatalos kommunikáció szerint ezzel az éhség okozta zavarodottságot szerették volna demonstrálni és egyben enyhíteni is, akár egy lesajnáló fejsimogatásként is értelmezhetjük az akciót, miszerint: „Kicsit buta vagy, de tessék itt egy csoki!”.

Mindkét megoldás szórakoztató.

via Creativity-online

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat