A szexi anyák gonoszsága nem ismer határokat

Instagram poszt keltette, könnyed, nyári porvihar, mely bizonyítja, hogy a csinos nőknél talán csak a sportos anyák jelentenek nagyobb fenyegetést az emberiség számára. 

A Bugaboo (holland babakocsi gyártó) posztolta az alábbi képet Facebookon és Instagramon.

Természetesen egy egész halom unatkozó anyuka vegyes érdeklődésű nő és férfi számos szempontból felháborítónak találta a képet, mire egy másik csapat – vagy éppen ugyanaz – vadul védeni kezdte a bikiniben az utcán futó anyukák népes táborát. Először is, ahogy az várható volt, kifogásolták, hogy az anyuka túl jó formában van.

A képen Ymre Stiekema 23 éves holland modell, megszállott futó látható, amint nagyszerű alakját leplezetlenül felejtve, babakocsi mellett fut. A babakocsiban nem bérgyerek, hanem a saját 2 éves példánya üldögél, mit sem foglalkozva a botránnyal, amit édesanyja azzal a kegyetlen gesztussal kavar, hogy szülőként is megmarad annak az irigylésre méltó külsejű nőnek, aki korábban is volt.

Mi is itt a vita erkölcsi, filozófiai magva? Bármennyire igazságtalan is az élettől, Ymre Stiekema így néz ki, pimaszul fiatal és mindemellett tiszteletreméltó anyuka is. A dilemma tehát nem lehet más, mint hogy illik-e bikiniben futni. Tekintve, hogy az elmúlt hetekben 40 fokos hőségeket lehetett tapasztalni hazánkban, a globális felmelegedés jelensége pedig (akár létezik, akár nem) világszerte érint mindenkit, a lenge öltözék a legszélsőségesebb körülmények között is indokoltnak tűnhet.

A futással tehát önmagában volna gond?

Segítünk, nem erről van szó. A csinos anyukák ösztönszerűleg gonosz teremtmények, akik minden egyéb értékkel rendelkező édesanyát balsorsra predesztinálnak puszta létükkel. A férfitársadalom tagjai egy fürdőruhában futó modell látványától megszűnnek értékelni elragadó feleségük humorát, kerekded formáit, vagy bármely olyan értékét, melyért nőként tisztelhetnék gyermekük anyját. Mindezért javaslom, hogy tiltsák be, a babakocsi mellett bikiniben futást, minden csinos édesanya esetében. Azt persze nehéz lesz megállapítani, hogy a különféle szempontrendszerek és ízlésvilágok viharában, kiket lehet majd hivatalosan is "túl csinosnak" minősíteni, mindezért egy bizottság felállítását és Umberto Eco szaktanácsadói kinevezését javasolnám.

A Bugaboo is nyilván, valami hasonlót vont le következtetésként, egyenlőre azonban hallgatnak. A Facebookos botrány kapcsán egyetlen kommentre válaszoltak, amely a képen látható babakocsi felépítésére kérdezett rá.

Aki be szeretne szállni a komment-háborúba, megteheti Facebookon, vagy Instagramon.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat