A szomszédból jött az új gyorsétterem-lánc, a Surf n Fries

Megnyitotta első üzletét  Magyarországon a horvát Surf 'n' Fries étteremlánc, most további franchise partnereket keresnek.

A Horvátországból indult gyorsétterem-lánc korábban már meghódította Szlovéniát, Romániát és Ausztriát is, így lehetett rá számítani, hogy előbb-utóbb végre nálunk is éttermet nyitnak. Különlegességük abban rejlik, hogy olaj nélkül sütik a krumplit, ami ettől, ha egészségessé nem is, de mértékkel bárki számára fogyaszthatóvá válik. Ehhez kiváló minőségű prémium burgonyát használnak. A slusszpoén, hogy csokiszósszal is kérheted a kis krumplit!

Ha ez nem lenne elég a sikerhez, a Surf 'n' Fries a "nagyok" között egyedüliként hajlandó megkérdezni a vendégeit arról, milyen zöldséget kérnek a hamburgereikbe, ami nálunk eddig csak az eldugott családi burgerezőkből lehetett ismerős. Kínosan ügyelnek a csomagolóanyagaikra is, amik speciális technológiával készülnek, aminek köszönhetően nem szívják fel az ételekből a nedvességet, olajat. Vegetáriánusoknak rossz hír, hogy a krumplin kívül itt sem ehetnek mást.

Jelentkezzetek franchise partnernek, ha van kedvetek, mert nagyon keresik őket!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat