A Taco Bell felrobbantotta a bacon bombát

A világ, amiben minden a szalonnáról szól.

„Bacon országot álmodtam én,
ahol minden bacon volt,
minden bacon, de nem csak kívül:
csontig, velőig bacon,
bacon,
bacon, bacon, bacon.”

Írhatta volna Babits a Taco Bell új szpotjáról, de sajnos nem láthatta.

Tagadhatatlan, hogy a bacon (magyarul bacon szalonna, szigorúan fonetikusan ejtve) reneszánszát éli mostanság (kösz, 9gag és társai!) és ez nem ritkán nagyon furcsa termékpárosításokhoz vezethet. Gondoljunk csak a bacon illatú szappanra, parfümre és egyebekre.

A Taco Bell és a Deutsch úgy gondolták, ideje lenne emlékeztetni az embereket, hogy a zsíros, ropogós finomságot miért is szeretjük annyira. Hát természetesen azért, mert meg lehet enni! Például a cég új Bacon Club Chalupájában.

A “Bacon You Can’t Eat is Bacon You Don’t Need.” vagyis „ A bacon amit nem tudsz megenni, az bacon amire nincs szükséged” szlogennel futó kampány központi videójábanban egy srác, olyan alternatív valóságban keveredik, amit teljesen letarolt a bacon iránti őszinte rajongás. Bacon ruha,bacon cipő, bacon tetoválás. A legjobb talán Baconado című film mozis posztere, de ezt mondjuk lehet, hogy a valóságban most forgatják éppen az Asylumnál.

Ha ez nem lenne elég, akkor a tv szpottól függetlenül az online és social felületeket megcélozva elkészítették majdnem az összes kitalált termék kamureklámját is.

via lbbonline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat