A tengerben hamarabb elfáradsz, mint gondolnád

Elég drámai módot talált a Guy Cotten a mentőmellények reklámozására - egy interaktív videóban próbálhatunk megmenekülni a fulladástól. 

Hogyan lehet a mentőmellény szükségességét kihangsúlyozni? A CLM BBDO arra jutott, hogy egy interaktív weboldalon keresztül mutatják meg, milyen mellény nélkül a tengerbe zuhanni. A Guy Cotten márkának készült kisfilm megtekintése közben egyetlen dologra kell koncentrálni: scrollozni az egérrel, hogy fennmaradj a víz felszínén.

Mentőmellény nélkül, a hideg és akár csak gyengéden hullámzó tengerben ez nem is olyan egyszerű. Az átázó ruhák, a hidegtől elnehezedő végtagok, és a fej fölött átcsapó hullámok mind-mind húznak le a mélybe. Hiába kergettem az egész irodát őrületbe a vad scrollozással, 3 perc és 39 másodperc után elkerülhetetlenné vált a sokkoló végkifejlet.

Az interaktív videót a Sortie En Mer weboldalon lehet kipróbálni. A kisfilm rendezője Ben Strebel, aki egy banális balesetből tudott elkeserítő és drámai végkifejletet kihozni. A megvalósításért a Wanda Digital és a Grouek csapatát illeti dícséret. Ha legközelebb tengerre mentek - de akár csak egy balatoni vitorlázásra - legyen rajtatok mellény.

(Via Design Taxi)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat