A Thunderhead sem a kisujjából szopta ki ezt a reklámot

Vigyázat, a szerda délutáni nyugalom megzavarására alkalmas szpot következik!

OK. Mikor először megnéztem a londoni AMV BBDO által készített Thunderhead szpotot egy pillanatig csak csendben meredtem a további ajánlott videókra, majd 2 percre rá feleszméltem, hogy lefőtt a kávé, és mégis:

Mi az Istent Néztem Én Végig Az Előbb?

Az alapszituáció az, hogy egy kevésbé sikeres autóértékesítő megpróbál szót érteni egy kevésbé motivált vásárolóval – ez idáig rendben van.

Aztán 29 másodperc után elszabadul a pokol, és nagy mennydörgések közepette megérkezik egy Technoviking és Khal Drogo szerelemgyerekeként manifesztálódott barbár férfiember, aki és most mindenki figyeljen:

Emlőjére helyezi az értékesítőt, aki onnan értékes információt szív ki a vásárlóról.

(még jó, hogy ez nem a múltkori McDonald’s-gate alatt jutott el hozzánk!)

Ha ez nem lenne elég, még eljár egy nagyon furcsa vérmágikus rituális táncot is az autókereskedés közepén, techno-dropokkal és szárazjég füsttel körítve, majd egy öltönyös díszkísérettel távozik.

Igen, jól olvastad.

Persze a kapott információk segítségével a kevésbé sikeres értékesítő, igencsak sikeres értékesítő lesz és minden bizonnyal nyélbe üti az üzletet, mondjuk ez nem derül ki a két perces reklámszpotból, vagy lehet csak én estem másfél perc után minden percepciót mellőző katatón állapotba.

A Thunderhead egyébként tényleg valami ilyesmivel foglalkozik (remélem, azért nem ennyire elvontan), ugyanis olyan szolgáltatást nyújt cégeknek, ami innen-onnan kinyert információk alapján segít minél jobban kiismerni az éppen aktuális, vagy potenciális vevőiket, hogy aztán minél jobban megértsék őket, és kedvezőbb kapcsolatokat alakíthassanak ki velük.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat