A világ legkönyörtelenebb munkája

Már az álláshirdetésre is csak 24-en jelentkeztek, pedig több millióan látták. A műveleti igazgatói poszt igazi rémálom. Ennek ellenére mindannyian ismerünk olyat, aki ebben a munkakörben dolgozik...

A különböző online felületeken elhelyezett álláshirdetés szerint műveleti igazgató kerestetik. Az elvárások közt szerepel, hogy az illetőnek legyen bizonyos fokú orvosi, pénzügyi és gasztronómiai végzettsége. Emellett jól kell tűrnie az alváshiányt és nem árt, ha a stresszt is bírja. A munkavégzés ideje a hét minden napján, 0-24 órában. Szabadnap és fizetés nincs.

A hirdetést több millióan látták, de teljesen érthető okokból mindössze24-en jelentkeztek rá. Ám ők is hamar meggondolták magukat, amikor a fejvadász az állásinterjún további részleteket árult el. Egyesek egyenesen embertelennek és kegyetlennek nevezték a munkát. Most nézzétek meg a videót, aztán jöhet a csattanó!

Mondtam, hogy ismersz olyat, akinek ez a munkája! És igen, ez egy reklám. A Mullen ügynökség készítette Anyák napjára a Cardstore.com-nak. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat