A Volkswagen mérnökei szárnyra kapnak

Az autógyártó is bemutatta az idei Super Bowl-ra készült szpotját. A videóban a mérnökeik angyalszárnyakat növesztenek, de vajon ez elég a mennybemenetelhez?

A Volkswagen idei kupadöntős reklámja egy nagyon egyszerű ötletre épül: minden alkalommal, amikor az egyik autójuk átlépi a százezer megtett mérföldet, egy mérnök szárnyakat kap. A gyárban tollasodó köpenyesek pedig remek alkalmat szolgáltatnak néhány gegre. Az angyalszárny ugyanis kifejezetten nem praktikus egy működés közben lévő szélcsatornában, a férfivécében pedig kiderül, hogy bizony szárnyakból sem jut egyformán mindenkinek.

A videóért a San Franciscó-i Argonaut ügynökség felelős, és azt hivatott hangsúlyozni, hogy Volkswagen jelvénnyel fut az utakon a legtöbb százezer mérföld feletti futásteljesítményű autó. Az autógyártó olyannyira bízik az ötlet sikerében, hogy a kupadöntő napján a közösségi oldalakon kiegészítő videókban fognak feltűnni a mérnökök, sőt, élőben fognak majd reagálni az eseményekre. Elképesztően izgatottan várjuk, pedig a nagy durranás csak a Super Bowl másnapján fog érkezni. Február 3-án ugyanis egy "Internet-ifier 5000" névre keresztelt akcióban átveszik az uralmat a YouTube kezdőlapja felett, és remixelni fogják a videót - kapaszkodjatok meg - macskás és kisbabás mémekkel!!! Rettegünk.

Egyébként ez már a Volkswagen ötödik kupadöntős reklámja, és sajnos már most látszik, hogy nem tud felnőni az elődökhöz. Persze nehéz dolga volt az Argonautnak, hiszen a 2011-es, The Force című, egy Darth Vader jelmezes kisgyerek kalandjait bemutató cukiságbombát szinte lehetetlen überelni.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat