A Volt és a Sziget is kategóriagyőztes lett az idei EFA-n

Már szinte minden évben elhoznak valamit Gerendaiék.

Szerda este tartották meg az idei European Festival Awards-t Gronningen városában, ahol két hazai fesztivált is díjaztak.

A legjobb közepes méretű fesztivál kategóriáját a Volt fesztivál nyerte meg, 2015 legjobb zenei felhozatala pedig a Szigeté volt, ebben a versenyben így magamögé utasítva olyan nagyobb fesztiválokat is, mint a Primavera, vagy a Glastonbury.

Gerendai Károly így nyilatkozott a sikerről: „mindig arra törekedtünk, hogy a programkínálatunk annyira változatos legyen, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót. Nyilván vannak fesztiválok, melyek megtehetik, hogy akár több nagyobb nevet is felléptessenek, de úgy látszik, a szakma ezúttal a sokszínűséget értékelte”.

A Sziget egyébként még a Best Major Festival kategóriában is indult, amit már kétszer, 2011-ben és 2014-ben is megnyert. A Best Medium-Sized Festivalok között ott volt még a Balaton Sound is, ami már 4 éve szintén elhozta a legjobbnak járó díjat. Best Small Festival kategóriában indult a B.My.Lake, ami 2013-ban már elnyerte a legjobb új fesztiválnak járó díjat.

via Lángoló Gitárok

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat