Add a hajad daganatos gyerekeknek!

És most nem külföldi kampányról írok, ez benne a legjobb. Most hétvégén ingyen hajvágás, hajvágásból pedig paróka.

A hétvégén 23. alkalommal rendezik meg a Beauty Trend Show elnevezésű eseményt a SYMA központban, mely állítólag „Magyarország egyetlen, professzionális, a teljes szépségipart összefogó eseménye”. A kiállítás idén nem csak szakmai jellegű lesz, értem ez alatt azt, hogy az átlagember is beteheti a lábát a területére, meghallgathatja az előadásokat, tanácsokat kérhet mindenféle szépségápolással kapcsolatos területen (részletes program itt), ÉS levágathatja a haját, hogy abból később paróka készüljön egy daganatos kisgyermek számára. VÉGRE!Mexikó rockerei már megtették!

Magyarországon évente átlagosan 500-550 gyermeket kezelnek daganatos betegséggel. Azt pedig talán mondanom sem kell, hogy egy kisgyermek esetében is komoly traumát okozhat a haj elvesztése, amely a gyógyulást is megnehezíti.

Tehát hosszú hajú emberek, figyelem! November 8-9, Syma csarnok, odamész, adsz 25-30 centit a hajadból, Perényi Ádám mesterfodrász készít neked egy frizurát közben, majd a levágott hajadból paróka készül, melyet az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványon keresztül juttatnak el egy kisgyerekhez.

Végre…! 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat