Ahol a korosztályok találkozhatnak

Krémer Sárával, a Kirakat egyik megálmodójával és résztulajdonosával beszélgettünk a hely különlegességeiről és történetéről, de a közelgő Old Brandz Party is szóba került. 

Szeptember végén négynapos rendezvénysorozattal jelentkezünk, ahol a fiatal márkáké és tehetségeké a főszerep. Felvezetésként pedig a sorozat kulcsfiguráival beszélgettünk. Az eseményekről bővebb információkat itt találtok.

Mitől különleges, érdekes hely Budapesten a Kirakat?

Azt gondoltuk, hogy létrehozunk egy univerzális teret, ahol kiállítások, bulik, de akár koncertek is helyet kaphatnak majd. Emellett van egy bisztró konyhánk is, ahol próbálunk minél szélesebb választékot nyújtani. Mindezt azért, hogy ez az univerzalitás megmaradhasson, akár a korosztályok találkozásában, akár a kulturális programok által.

Honnan jött az ötlet és kikkel együtt nyitottad a helyet?

Ez egy családi vállalkozás, a bátyámmal és az édesanyámmal vezetjük hárman. Igazából az ötlet is innen jött, hogy szerettük volna, ha az egyetemista társaság vagy a kicsit idősebb, akár a 30-40-es korosztály ugyanúgy megtalálja a saját programjait nálunk. Ezért szoktak jazz koncertek lenni a Kirakatban, vagy kiállítások, melyek talán inkább az idősebbeknek szólnak. Elsősorban persze, de alapvetően minden érdeklődőnek.

Mi a te személyes feladatod a Kirakat működésével kapcsolatban?

Résztulajdonos, üzletvezető vagyok, az operatív feladatokkal, programszervezéssel foglalkozom. Bár a programok szervezésével mindhárman foglalkozunk, hogy ezzel is biztosítsuk a változatosságot.

Szeptember 20-án nálatok kerül megrendezésre az Old Brandz Party - Ikonok a kirakatban elnevezésű este. Volt már korábban is ehhez hasonló esemény?

Voltak érdekes rendezvényeink, de kifejezetten márkákhoz kapcsolódó még nem.  Volt például  egy bauhaus stílusú esküvő nálunk, illetve különböző jelmezes bulik is szoktak lenni. Mostanában volt egy rockabilly stílusú születésnap, tavaly pedig tartottunk egy nagy halloweeni bulit. Tehát inkább ez a beöltözős vonal szokott működni.

Mire számíthatnak a vendégek aznap a Kirakatban?

Erre még nagyon pontos választ nem tudok adni, de igyekszünk az italokban és a zenében is természetesen hagyományőrző nagyjainkra emlékezni. Kiállítás is látható lesz ezen az estén. 

Krémer Sára a szeptember 20-án megrendezésre kerülő Old Brandz Party - Ikonok a kirakatban este házigazdája. Az eseményről további információkat itt érhettek el. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat