Ajándékötletek az ünnepekre celebektől

Szerencsére nagyon sok hazai híresség foglalkozik különböző saját tervezésű termék forgalmazásával, melyekből könnyedén válogathatunk szeretteinkre gondolva. 

A magyar hírességek, az amerikai társaikhoz hasonlóan (Lady Gaga parfüm, Olsen smink, Kim Kardashian butiklánc), örömmel kezdenek saját bizniszbe, ha tévés szerepléseik száma csökkenni kezd. (Néha azért más okokból is!) Sokan fordulnak a divat vagy a parfümök világa felé, mások botránykönyvet írnak, megint mások pikáns naptárakkal sokkolják az embereket. Valószínűleg nem tennék ezt, ha nem lenne kellő számú érdeklődő az ilyen holmik iránt, ezért vettük a bátorságot, hogy az ő termékeiket javasoljuk a fa alá.

Első ajánlatunk Herczeg Zoltán divattervező legújabb kollekciójának egyik vagy másik darabja. Mint sok más kreatív elmét, a tervezőt is megihlette a trafikok körül kialakult botrány, így a Szigetre egy Nemzeti Divattervező feliratú pólóban látogatott ki, melyen egyértelműen felismerhető volt a nemzeti dohányboltok arculata. Ez akkora sikert aratott, hogy az ötlet önálló kollekcióvá nőtte ki magát és mára már a shopline-on mi is rendelhetünk hasonlót. Van például Nemzethy Munkanélküli, Diák, Gondolkodó, Mezőgazdász, Munkás, Nyugdíjas, Anya, Apa, Divat, Vállalkozó és Horgász is belőle.

Érdemes megemlítenünk, hogy az ex-Coca Cola Ezüstlány, Dukai Regina és csapata (Bódi Sylvi, Zimány Linda és Debreczeni Zita) is készül a karácsonyra, a Sugarbird-nél számos cuki ünnepi díszekkel ellátott textíliát lehet találni. Itt kiemelnénk például az óriási piros masnival átkötött törülközőt, vagy a „joylovepeacebelievechristmas” díszítésű fekete miniruhát. A visszafogottabban öltözködőknek egy bővebb fazonú, szarvasaganccsal megspékelt mopsz-fejjel ellátott pólót ajánlanánk. Ha valaki kételkedik e darabok ízlésességében, azoknak elmondanánk, hogy az X-Faktor sztárjait is ők öltöztetik, minden a tévében látott darab megvásárolható náluk.

Most, hogy a 3D-s mozik látogatottsága kicsit visszaesett, térérzékeny barátaink kedvére úgy tehetünk, ha meglepjük őket Kiszel Tünde legújabb három dimenziós falinaptárával, melyhez ajándék szemüveg is jár!

Élnek köztünk igazi olvasóbolondok is, az ő vágyaikat semmi nem elégíti ki jobban, mint egy szép, új könyv. Akad is a piacon számos ilyen kiadvány, a kérdés csupán az, milyen téma érdekli igazán ismerősünket. Ha a televíziós személyiségek botrányos élete, akkor Bálint Antónia A Királynő meztelen című irománya a jó választás, de elérhető Árpa Attila Holtomiglan c. könyve vagy Frei Tamás A megmentő c. kalandregénye is. Amennyiben barátunk az erotika rabja Szepesi Niki második könyve, a fantáziadús Orgazmuspontok kitűnő ajándékká válhat. A hagyományos értelemben vett celebektől elvonatkoztatva ide vennénk Deutsch Tamás dr. dajcstomi c. önéletrajzi munkáját.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat