Kitaláljátok, kitől idézett kampányában a Life Savers Ministry keresztényeket tömörítő és fiatalok táboroztatásával foglalkozó szervezet?

Az említett keresztény szervezet néhány hete döntött úgy, hogy ideje egy kis hírverésnek. Ezért kitalálták, hogy óriásplakátokon fogják reklámozni magukat. Ami ezután jött, az az emberi hülyeség netovábbja. A végtelenségig ártatlan lelkű tagok ugyanis nem csak a Bibliából idéztek a kampány során. Plakátjaikon szerepelt a számukra teljesen ismeretlen, vagy lényegtelen történelmi háttérrel bíró Adolf Hitler egy mondása is. Hoppá. Számukra teljesen érthetetlen okból kifolyólag a hirdetések kikerülése után városkájuk lakói nagyon kiakadtak. A csoport tagjai erre megsértődtek, mondván, foglalkozhatnának esetleg a bibliai idézettekkel is. Foglalkozhatnának. Persze. Ha nem mindenki a Hitlerjugendre asszociált volna azonnal. Akkor talán igen...

A Life Savers Ministry azóta eltávolíttatta a kérdéses plakátokat és elnézést kért. Azt még nem tudni, hány amerikai szülő küldi a nyáron hozzájuk táborozni a gyerekét. Csak azt, hogy a nagy "népszerűsítés" előtt többen lettek volna.

Végül a megfejtés:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat