Akkor most egy nap alatt leforgatjuk ezt a reklámot… NOPE! Chuck Testa

A Keystone Light előkerítette minden idők legmémkompatibilisebb állatpreparátorát.

Általában, ha egy márka valamilyen kampányhoz elővesz egy már lecsengett mémet, akkor az első reakciónk egy rosszalló homlokráncolás. De nem ebben az esetben!

Chukh Testa, kaliforniai taxidermista még 2011-ben lett internetes híresség, amikor a Rhett & Link duó csinált neki egy „annyira rossz, hogy már jó” low budget reklámot. A szpot érthető okokból hamar virális szenzáció lett, eddig több mint 16 millió megtekintéssel. Azóta nem nagyon lehetett hallani az öreg Chuck-ról, valószínűleg állatokat tömött ki a pincéjében.

A Keystone Light sör őszi vadászidényre időzített kampányához, az Olson ügynökség kereste meg Testát, aki örömmel vállalta el a felkérést. Az kicsit homályos, hogy eredetileg is ez volt-e a koncepció (biztosan igen), de a végeredmény egy nagyon vicces videó a forgatásról, ahol a preparátor tökéletesen holdkóros viselkedésével majdnem szabotálta az egészet.

A sörmárka „The Great White Stone” elnevezésű kampányának amúgy, nem ez az egyetlen figyelemreméltó része. A Keystone Light dobozok egy része speciális dizájnt kapott, amiket különböző hatos csomagolásokban rejtettek el véletlenszerűen. Ezekből a rajongók egy látványos szarvasfejet rakhatnak ki, amit aztán trófeaként megoszthatnak a márka Facebook oldalán.

Végezetül mindenki vegyen a korsárból egy „viszlát mókust” és nézze meg az eredeti Rhett & Link szpotot:

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat