Alkalmazás a hashtagek ellen

Eleged van a #felesleges, #fárasztó hashtagekből? #naugye. A Hash Snag megpróbál leszámolni velük. #soksikert #nemfogmenni

A hashtagek csodálatos dolgok. Segítenek kategóriákba rendezni posztjainkat, és összekötni a hasonló tartalmakat. Kivéve persze, ha minden egyes instagramos képhez vagy tweethez legalább ötvenet ragaszt oda alkotója, #mert #az #annyira #trendi, vagy valami hasonló. Nem idéznénk most példákat, mert alapvetően szeretjük úgy gondolni, hogy toleránsak vagyunk az ifjúsági szubkultúrák vadhajtásaival. 2014-ben a #YOLO-t kárhoztatni pedig még annál is cikibb, mint őszintén tolni egy #YOLO-s szelfit.

Na de ez nem zavarta a Los Angeles-i Threshold Interactive digitális ügynökséget, akik elkészítették a Hash Snag alkalmazást, hogy megszabadítsák a világot a #haszontalan hashtagektől. A működési elv egyszerű: az app elfogja a tweeteket elküldésük előtt, és törli a hashtageket, a gyakoribb bűnöket (#LOL, #YOLO, stb) pedig olyasmikre cseréli, mint #Unfollow. A motivációt az alábbi drámai videóban magyarázzák el, aminek csúcspontján kocsival csapnak el egy notórius tagelőt. Hát, izé.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat